Het is helaas al 2 maanden geleden dat onze senioren elftallen hun laatste wedstrijden hebben gespeeld. Zoals bekend moeten we door de coronacrisis niet alleen wedstrijden missen, maar ook trainingen en de gezellige tijden in de kantine. Met het goede nieuws dat afgelopen week bij veel sportverenigingen alweer de jeugd mag trainen, hopen wij natuurlijk dat het seizoen 2020/2021 gewoon van start zal gaan. Met oog op het nieuwe seizoen blijven wij natuurlijk niet stil zitten. Achter de schermen zijn wij druk bezig om klaar te zijn voor komend seizoen. De afgelopen maand heeft de sportstichting gezorgd voor een put bij onze velden. Hierdoor kunnen we eindelijk onze velden optimaal besproeien. Dit zal ervoor zorgen dat onze twee velden en bijveld komend seizoen er perfect bij gaan liggen.

Daarnaast is Jo, samen met vrijwilligers, bezig om ons sportpark weer op te knappen. Kleine reparaties en een likje verf zal er ook voor zorgen dat alles er dadelijk weer mooi bij ligt. En ook Otto is hard bezig met de selecties van onze 1e en 2e elftal.

 

De komende tijd willen we dan onze leden en sympathisanten op de hoogte houden van deze zaken. De verbeteringen op de club, de nieuwe spelers van komend seizoen en andere zaken die ervoor gaan zorgen dat komend seizoen weer een toppertje gaat worden!

 

Op bijgevoegde foto’s zien we Jo al hard aan het werk om te zorgen dat o.a. ook onze dug-outs er weer lekker fris uitzien.

Op verzoek van Jo willen we dan ook het volgende vragen. Zijn er misschien mensen die een aantal stoeptegels hebben liggen en niet meer gebruiken? Deze kunnen wij zeer goed gebruiken op ons complex. Mocht je deze willen doneren aan de club, neem dan contact op met Rob Menten (robmenten@hotmail.com of 06-41463421).