Het is definitief!!!!

Het bestuur en de technische commissie van SVE is er in geslaagd een opvolger te vinden voor trainer Hafid Bendaoud, die na 5 jaar prettige samenwerking afscheid neemt van onze vereniging.

In december 2018 werd overeenstemming bereikt met Noël Nieling, woonachtig in Geleen. Noël neemt met ingang van het nieuwe seizoen 2019-2020 samen met assistent-trainer John Deckers de selectiegroep van SVE onder zijn hoede.

Noël is in het Zuid Limburgse amateurvoetbal geen onbekende. Hij speelde o.a voor VV Heidebloem, RKFC Lindenheuvel, IVS, VV Sittard en vorig seizoen nog voor SVE als nestor van de spelersgroep. Gezien zijn betrokkenheid toen en nu nog steeds bij SVE en de ‘klik’ met de huidige spelers een logische vervolgstap om Noël aan te stellen als hoofdtrainer.

Voor Noël wordt SVE zijn tweede uitdaging als hoofdtrainer in het amateurvoetbal. Een aantal seizoenen geleden heeft Noël de functie van (interim) trainer bij VV Lindenheuvel uitgevoerd.

Inmiddels is de selectiegroep en de staf op de hoogte gebracht en waren zij samen met de SVE leden afgelopen vrijdag 4 januari 2019 op de Nieuwjaarsreceptie getuige van de officiële benoeming.  

Als bestuur zien wij de benoeming van Noël als de nieuwe hoofdtrainer met veel vertrouwen tegemoet.