vs MBC '13 1

vs
6 oktober 2013
Uitslag: 1 - 1

Wedstrijdverslag

SVE krijgt te weinig!!!!

Na de dramatische wedstrijd van vorige week tegen Havantia stond vandaag de wedstrijd tegen MBC 13 op het programma. Een wedstrijd die zeker niet verloren mocht worden,

SVE startte op zijn SVE’s weer eens erg nonchalant. Dit werd snel omgezet naar goed veldspel met positiewisselingen. MBC had het hier moeilijk mee, maar werd keer op keer door hun grensrechter geholpen. Uit het niets viel de 1 – 0 voor MBC. Een lange bal door het centrum (wel of geen buitenspel???) en de bal lag achter de SVE keeper. SVE schrok maar ging wel beter voetballen, hetgeen 5 minuten voor rust zijn bekroning vond in een doelpunt van Bart Deckers. SVE ging rusten met 1 -1. Na de rust éénrichtingsverkeer op het MBC doel. Twee keer onderkant lat, alleen voor de keeper, intikkertje en een ten onrechte niet gegeven doelpunt (meter over de achterlijn volgens lachende MBC spelers) zijn een paar momenten waarop SVE de wedstrijd had kunnen beslissen. MBC stelde hier niets tegenover. Rik heeft in het SVE doel werkelijk niets te doen gehad.

Na het eindsignaal van de goed leidende scheidsrechter bleef SVE achter met het idee twee punten verloren te hebben. Aan de andere kant hebben we ons eerste punt binnen met goed verzorgd voetbal.

Volgende week komt (ex) koploper Walburgia op bezoek, een ploeg welke de 5 – 0 nederlaag van afgelopen zondag tegen Rios wil goedmaken.

We zijn gewaarschuwd!!!

 

Opstelling

vs
vs
vs
vs
vs
9. Sten Gelissen
vs
vs Goal
vs
5. Dean Hendrix FRXP67G
vs
vs
vs
Erik Heutmekers
vs
21. Mike Bijlmakers
vs
vs

Wissels

vs
vs
vs