vs Havantia 1

vs
29 september 2013
Uitslag: 0 - 3

Wedstrijdverslag

Tja, wat moet je zeggen. 3 – 0 is duidelijk genoeg. Als ik rapportcijfers zou moeten geven kwamen onze mannen, op de achterhoede en centrale middenvelder na,  niet boven de 4!!!!! Dit zegt genoeg. Na de aardige wedstrijden tegen Limbricht en Centrum Boys was het tegen Havantia een drama. Havantia, zeker ook geen hoogvlieger in de vijfde klasse nam de kadootjes dankbaar aan. SVE mist scorend vermogen, dat moge na vier wedstrijden wel duidelijk zijn. 1 doelpunt is de magere buit. Dit moet anders!!!

Het verhaal van de wedstrijd is snel verteld. Een eerste helft met een ietwat beter SVE werd afgesloten met een 0 – 0 ruststand. In de tweede helft bestrafte de scheidsrechter een ongelukkige glijpartij waarbij de bal (zonder opzet) tegen de arm van Dennnis aankwam met een strafschop. 1 – 0 voor Havantia. Niet veel daarna  met caramboleerde de bal uit een kluts met een boog over de SVE keeper in het doel. 2 – 0. SVE was niet in staat iets terug te doen. Spitsen deden niets en de 3 – 0 eindstand volgde dan ook snel.

Komende zondag tegen MBC 13 zal dit beter moeten. We zullen langzaam punten moeten gaan pakken om niet het hele seizoen degradatievoetbal te gaan spelen.

 

Opstelling

vs
9. Sten Gelissen
vs
vs
vs
5. Dean Hendrix FRXP67GGele Kaart
vs
vs
vs
Erik Heutmekers
vs
21. Mike Bijlmakers
vs
vs

Wissels

Informatie over locatie

Sportpark Op de Hei

Bokslootweg 2, 6142 AB, Einighausen

Het sportcomplex van SVE Einighausen.