Nu langzaam de lockdown versoepeld, hopen we natuurlijk allemaal dat komend seizoen gewoon van start zal gaan. De mannen van de huidige selectie van 1 en 2 maken al dankbaar gebruik van de versoepelingen door afgelopen vrijdag weer eens een lekkere training af te werken. En het gemis van de afgelopen maanden zullen ze een beetje goed maken door de komende weken er nog een paar trainingen aan vast te plakken.

Maar we kijken natuurlijk ook al naar komend seizoen en zoals eerder gezegd maken we graag via deze weg gebruik om een aantal nieuwe selectiespelers van SVE voor te stellen. Vandaag beginnen we dan met de eerste twee!

Aron Vroomen

Aron is 23 jaar en is eigenlijk al aan het voetballen vanaf het moment hij kon lopen. Tot nu heeft hij zijn hele leven gespeeld bij OVCS waar hij in de mini-F is begonnen. In deze jaren heeft hij zich dan ontwikkeld tot een centrale verdediger. Daarnaast geeft hij zijn kennis door als assistent trainer van de A-jeugd bij OVCS. En als hij zich niet de voetbalschoenen aantrekt voor op het veld, dan trekt hij deze wel aan voor in de zaal. Zo voetbalt hij ook in het 2e elftal van ZVV Awt Gelaen en is hij af en toe ook nog te vinden in de sittardse zomeravond competitie. Samengevat, een jongen met een hart voor voetbal!

Dio Van Kouwen

Ook onze volgende aanwinst is al vanaf de mini-F begonnen met voetballen. Dit deed hij bij Sanderbout waar hij gebleven is tot de E-jeugd. Toen is hij naar OVCS gegaan waar hij naar een aantal wedtrijden in de E3 en de stap kon maken naar de E1. Daar heeft hij ook meteen een jaar eerder de stap hoger kunnen zetten naar de D-jeugd, wat ervoor heeft gezorgd dat hij uiteindelijk een jaar eerder in de A-jeugd kwam. Toen heeft hij nogmaals de overstap gemaakt naar VV Zwentibold, waar hij 2 seizoenen in de A-jeugd heeft gevoetbald. In het seizoen wat daarop volgde heeft hij nog in het begin meegedaan met de selectie van het 1e van Zwentibold. Helaas heeft hij toen na een aantal wedstrijden moeten stoppen, omdat hij toen het voetballen niet kon combineren met zijn werk. Inmiddels is dit gelukkig geen probleem en komt hij naar Einighausen om te gaan voetballen in de selectie van SVE!

Wij zijn blij met de komst van deze 2 heren en heten ze van harte welkom. We zullen ze dan ook graag zien op ons complex als we zullen beginnen aan de voorbereidingen van komend seizoen!