Na weken voorstellen van onze nieuwe spelers op onze site, zijn we eindelijk bij de laatste twee aanwinsten aangekomen. Heet van de naald en deze week nog de overschrijvingen geregeld, stellen we met plezier de laatste twee spelers voor!

Ruud Schuman

Een last minute versterking onder de lat in de vorm van Ruud. Een doelman die alles in zich heeft om een team sterker en beter te maken. Een zeer welkome toevoeging aan onze selectie. Ruud is keeper van het 1e elftal geweest bij o.a. Svc2000 en SHH. Afgelopen seizoen heeft hij nog in het doel gestaan bij het 1e team van de Ster. En komend seizoen is hij dus te vinden op de velden van Einighausen!

Harry Zolic

Harry is met voetballen begonnen in de jeugd van Sporting Heerlen. Na vele seizoenen heeft hij de overstap gemaakt naar het buitenland. Hij is naar Duitsland gegaan en is gaan voetballen bij de duitse voetbalclub Reinhard. Daarna heeft hij nog eens de overstap gemaakt naar SV Marienberg 1971 waar hij tot afgelopen seizoen is gebleven. Hij is een spits met een neusje voor het doel en we zijn ook zeer blij dat hij de weg naar Einighausen heeft gevonden.

Heren, van harte welkom en op naar een mooi seizoen!