We zijn bijna aan het einde van onze voorstelronde voor komend seizoen! Maar zonder te lang te treuzelen, zijn dit weer twee nieuwe spelers voor komend seizoen.

Bilal el Gourram Mohammed

Hoe is het mogelijk dat een speler die in de 3e hoogste divisie van Spanje heeft gevoetbald, zijn weg heeft gevonden naar SVE? Waarschijnlijk omdat Bilal een neef is van Youssef Said die ook al jaren van vaste waarde is voor onze 2e elftal. Meer dan 10 jaar geleden speelde Bilal nog in het beloften team van FC Twente. Toen maakte hij de overstap naar Spanje naar het team van Ramón y Cajal. Met dit team speelde hij in de copa del rey, onder meer tegen Malaga. Hij is echter weer terug verhuist naar België en door Youssef binnen gehengeld om komend seizoen bij onze selectie aan te sluiten!

Karim Virdis

De volgende speler is ook al jaren actief in het amateurvoetbal. Karim is een topspits die al vele ballen in het netje heeft gelegd. En is jaren een speler geweest in de eerste elftallen van 0.a. de Ster, RKFC Lindenheuvel en de laatste jaren bij IVS, waar hij langzaam aan het afbouwen is. Sommige voetballers zouden allang de kantine hebben opgezocht, maar Karim heeft besloten om toch de overstap te maken naar SVE om daar nog even te gaan doen waar hij goed in is. Het liefste niet te veel rennen, maar wel de keepers te verschalken! Een speler met onbetaalbare ervaringen binnen en buiten het veld en dus een fijne toevoeging aan ons clubje!

Heren, van harte welkom en op naar een mooi seizoen!