Vandaag stellen we alweer de volgende spelers voor die komend seizoen voor de selectie van SVE zullen uitkomen.

Eric en Roger van Loo

Waarom twee spelers naast elkaar plaatsen i.p.v. ze apart voor te stellen? De gebroeders van Loo horen bij elkaar als voetbal en een koud pilsje op een zondag middag! Eric en Roger zijn beiden in de jeugd van RKFC Lindenheuvel begonnen en samen ook doorgestroomd naar het 1e elftal. Daar hebben ze sindsdien altijd samengespeeld. Op het voetbalveld zijn deze heren perfect op elkaar ingespeeld en samen spelend zullen ze voor ons elftal op het middenveld een versterking zijn waar menig vereniging (ook in een hogere klasse) jaloers op kan zijn!

Danny Toulouse

Danny is ook een spelers die het grootste gedeelte van zijn leven bij RKFC Lindenheuvel heeft gevoetbald. Een aantal jaar geleden heeft hij toch een keer de overstap gemaakt na een andere club. Hij heeft toen een seizoen op het 1e elftal van VV Puth gevoetbald, waarna hij ook nog een seizoen bij IVS is gaan voetballen. Na een seizoen heeft hij ervoor gekozen om nogmaals terug te komen op het oude nest. Echter na een seizoen besloot hij om bij RKFC Lindenheuvel te stoppen en ging hij verder met een andere sport, nl. darten. Bij een voetballer kriebelt het uiteindelijk altijd aan de voetjes, dus voor komend seizoen haalt hij zijn voetbalschoenen uit de mottenballen om nogmaals een balletje te gaan trappen op de velden van SVE!

Weer een aantal geweldige toevoegingen op het veld met meneer Toulouse erbij, nog een extra toevoeging in de kantine! Heren, van harte welkom!