Een aantal dagen geleden zijn we begonnen met het voorstellen van een aantal nieuwe voetballers die komend seizoen zullen uitkomen voor SVE. Vandaag gaan we hier mee verder met de volgende twee spelers!

Jesse vd Beucke

Jesse is een oud gediende van SVE. Tot zijn 17e heeft hij gevoetbald bij SVE – GVCG. Toen de overstap gemaakt moest worden naar de senioren, is hij naar GVCG Limbricht gegaan. Het huidige Zwentibold. Het afgelopen seizoen heeft hij een jaartje niet gevoetbald, maar komend seizoen is hij dus weer te vinden op de velden van SVE!

Yassin Mjrina

Ook Yassin is al zijn hele leven op de voetbalvelden te vinden. In de jeugd heeft hij altijd gevoetbald bij RKFC Lindenheuvel. Toen hij daar is weg gegaan is hij toch altijd in de buurt gebleven. Hij ging eerst naar Neerbeek en daarna nog naar Doenrade. Uiteindelijk is hij zelfs over de grens gaan voetballen waar hij tot vorig seizoen nog deed voetballen bij het Belgische FC Lindeboys in Meeswijk. Maar we hebben hem weer terug gehaald naar Limburg waar hij dus volgend jaar in het blauw van SVE zal voetballen!

Weer 2 fijne toevoegingen voor onze selectie! We heten deze heren natuurlijk ook van harte welkom bij SVE!