Zondag 6 november stond de uitwedstrijd van Roosteren 1 tegen SVE op het programma. Onder koude en natte omstandigheden mag wel gezegd worden dat het niet meezit. Daar waar eerder op de dag het Tweede en Derde Elftal wél de volle buit binnen hadden gehaald, is het Roosteren 1 wederom niet gelukt om zichzelf te belonen.

Na de aftrap zagen de toeschouwers een zeer sterk Roosteren. De eerste helft was de beste helft die de mannen van Rudi Boes dit seizoen op de mat legde. Er werd veel strijd geleverd, en bovenal erg goed gevoetbald. Vlotte combinaties en een degelijke organisatie zorgden ervoor dat SVE niets te vertellen had. Zo heeft onze coach het voor ogen en als er zo vaker gespeeld wordt, gaan de punten gepakt worden. Het was dan ook volledig terecht dat Johnny, na een fantastisch pass van Niels, Roel in staat stelde om te scoren. Na de 0-1 ging Roosteren door en werd om een of andere wazige reden de 0-2 van wederom Roel afgekeurd door de scheidsrechter. Kansen voor Johnny en Quinn werden ook niet afgerond. Daarna zakte Roosteren iets terug. Aan het einde van de eerste helft wederom pech voor Roosteren. Diep in de blessuretijd van de eerste helft viel onze aanvoerder Erwin wederom uit met een hamstringblessure (veel beterschap!). Tot overmaat van ramp kwam SVE voor de 2e keer in de wedstrijd aan de goal en scoorde de 1-1. Na een goede eerste helft toch weer met een vervelend gevoel de rust in.

In de 2e helft heeft SVE het betere van het spel en is Roosteren helaas niet meer zo goed als in de 1e helft.  De manier waarop SVE dan op 2-1 komt is eigenlijk sprekend voor het seizoen tot dusver. Een kluts op de rand van de 16-meter, de bal komt voor de voeten van de tegenstander en deze schiet, via een been van een Roosteren verdediger valt de bal in een carambole over onze doelman Tom. Hierna gaat ons Eerste op jacht naar de gelijkmaker, maar het is SVE dat uiteindelijk via een goed uitgevoerde counter op 3-1 komt. Wedstrijd gespeeld en wederom geen punten voor het kwakkelende Roosteren.

De eerste helft geeft hoop en houvast, maar de punten zullen zo langzamerhand toch echt moeten gaan komen voor het team van Rudi Boes. Het is duidelijk dat we in de hoek zitten waar de klappen vallen. Er zit niets anders op dan hard te blijven werken. De gehele selectie is ondanks de vele tegenslagen nog altijd een sterk collectief. Ondanks de huidige prestaties wordt er iedere week met veel plezier en passie getraind, daarin valt niemand iets te verwijten. Op naar komende zondag waarop er wederom een uitwedstrijd gespeeld gaat worden. Ditmaal is Lindenheuvel onze tegenstrever.