De sws al gehavende selectie kreeg vandaag weer twee last minute afmeldingen. William en Tycho (keeper) moesten zich om verschillende redenen afmelden. Zonder keeper en met maar 1 echte wissel moesten we naar Urmond. Het moet gezegd worden, de start was nog niet verkeerd maar een te gemakkelijk gegeven vrije trap aan Urmondia was de aanleiding voor de 1-0. Gelegenheidskeeper Bryan was hierbij kansloos. SVE probeerde het wel en mede door de hardwerkende Bram kwamen er zo waar wat kleine mogelijkheden. Maar ook nu was een wederom (te) gemakkelijk gegeven vrij die SVE op een 2-0 achterstand zette.

Rust

Direct na rust kreeg SVE een levensgrote (kop)kans welke door de Urmondia keeper (en hij weet nu nog niet hoe) werd gekeerd. Het vervolg is snel verteld. Ondanks de waarschuwingen van de staf niet op een lijn te spelen achterin gebeurde dit toch. Gevolg binnen 5 minuten de 3-0 en de 4-0. Klaar, over en sluiten.

Was het dan werkelijk zo slecht? Nee, SVE werkte hard maar was ongelukkig in de passing. Daar waar Urmondia (bijna) iedere tweede bal had kwam SVE steeds te laat. Al met al een terechte nederlaag met perspectieven.

Komende zondag kunnen we het weer opnieuw proberen tegen Susterse Boys.