Eerst een kleine update betreffende seizoen 2020 – 2021.
In december 2020 besliste het bestuur in overleg met de TC om ingaande het nieuwe seizoen 2021 – 2022 een nieuwe hoofdtrainer in de persoon van Arno Derrez (UEFA B) aan te stellen.

Dit besluit leidde tot het vertrek van de (bijna) complete begeleiding, staf en een grote groep spelers van SVE 1 en SVE 2 naar Lindenheuvel-Heidebloem combinatie. SVE  bedankt jullie voor de geleverde inzet in de afgelopen twee jaar en wenst jullie veel suc6 bij jullie nieuwe vereniging.

Uitdaging seizoen 2021 – 2022

Begeleiding

Op dit moment kunnen we mededelen dat de begeleiding inclusief vlagger voor het nieuwe seizoen opnieuw is samengesteld.

Selectie
In samenwerking met de TC ging Arno aan de slag met zijn opdracht SVE zijn eigen identiteit terug te geven en een nieuwe en deels verjongde selectie samen te stellen. Gesprekken, telefoontjes en proeftrainingen, alles werd gebruikt om nieuwe spelers binnen te halen. En het resultaat mag er zijn.

We starten vandaag met de eerste twee nieuwe aanwinsten en wel twee mannen die voorheen al eens bij SVE speelden en na een tocht langs o.a. OVCS, GVCG en vv Zwentibold terug komen op het oude ‘nest’

Tim Paulussen (keeper)

   

Tim speelde nog in de ‘gouden’ SVE jeugd met welke hij promoveerde naar de hoofdklasse.

Thijs Paulussen (linksback – linkshalf)

Na een behoorlijke periode bij SVE gespeeld te hebben maakte Thijs de keus met vrienden bij GVCG te gaan spelen. Na de fusie GVCG – vv Limbricht was Thijs basisspeler bij vv Zwentibold.

SVE wenst beide spelers veel plezier en succes met hun ‘nieuwe’ uitdaging bij hun ‘oude’ club.

De Technische Commissie