Eerder stelden wij jullie al voor aan de nieuwe aanwinsten voor de selectie, maar ook bij het 3e hebben wij een aantal nieuwe aanwinsten!

Carlo Dohmen & Luc Jessen

Beide waren eerder al actief in ons team (toenmalig 2e) en hebben de afgelopen jaren op het 1e gespeeld, waar zij wekelijks hun bijdrage geleverd hebben. Voor komend seizoen hebben beide heren besloten een stapje terug te doen, waar wij natuurlijk erg blij mee zijn, want zij zijn zeker 2 versterkingen voor ons 3e.

Yordin Kusters

Yordin kennen we nog van de SVE/GVCG jeugd. De afgelopen jaren speelde hij in de Zwentibold jeugd en hier is hij doorgestroomd naar de senioren. Voor komend seizoen hebben we Yordin weten te strikken om bij ons te komen spelen en een rentree op de velden van SVE te maken.

Kenny Crijns

Een aanwinst die zeker al bekend is bij onze vereniging, eerder al als speler in de jeugd actief en later bij SVE 1 & 2, totdat hij vorig seizoen ongelukkig zijn enkel brak. De voetbalschoenen zal hij niet meer aantrekken, maar zal zeker een toegevoegde waarde zijn. Kenny gaat Marc en René komend seizoen ondersteunen als leider bij het 3e. Een zeer welkome aanvulling.

Een aantal aanwinsten waar we zeer blij mee zijn en we wensen allen veel succes toe bij het 3e!

Helaas gaan Dennis Wijnen en Dennie Maassen ons verlaten. Wij willen beiden bedanken voor hun inzet afgelopen seizoen en wensen hen veel succes in de toekomst en we zullen jullie vast nog eens zien bij SVE.