TRAININGSKAMP 2015:

EEN NIEUWE WERELD, GMS PLEITE, DANCING QUEEN EN RIPPEN OF GERIPT WORDEN??

DONDERDAGOCHTEND 02.30 UUR BETREED IK DE KANTINE VAN SVE EINIGHAUSEN. HET DORPJE INGEREDEN STRAALT HET ZOALS VERWACHT EEN SERENE RUST. HIER WEET HET VOLK NOG WAT NACHTRUST IS. HARD WERKEN OVERDAG EN , ´S AVONDS LEKKER ONTSPANNING EN ´S NACHTS LEKKER SLAPEN. NOT!!!!!

IN DE KANTINE KNALT DE MUZIEK UIT DE BOXEN EN TEL IK ZO OP HET EERSTE GEZICHT 8 FLESJES JUPILER. DACHT IK BIJ HEIDEBLOEM AL HET E.E.A. TE HEBBEN MEEGEMAAKT MET ZELIS EN BOCKEN, MAAR DE HEREN VAN 2 SLAAN ALLES….
MET DE JUPILER IN DE HAND ZINGEN ZE MEE MET ALLE NEDERLANDSE MUZIEK. DE STEMMING ZIT ER IN IEDER GEVAL BIJ DEZE HEREN IN. TERWIJL DE REST DE SLAAP NOG UIT ZIJN OOGHOEKEN HAALT, TOOSTEN ZIJ NOG EEN KEER OP DE KOMENDE DAGEN. MET SPIJT DENK IK NOG AAN MIJN LAATSTE MAIL AAN HET HOTEL: ´HET MAAKT NIET UIT WAAR U ONS PLAATST, WE ZULLEN ZEKER AAN DE ANDERE HOTELGASTEN DENKEN….`

NA DE LAATSTE PASPOORT EN TICKETCHECK LOPEN WE NAAR DE BUS DIE INMIDDELS IS GEARRIVEERD. NA HET KOPPEN TELLEN VERTREKKEN WE RICHTING WEEZE. DE RUST IS INMIDDELS WEDERGEKEERD IN DE BUS. OP DE LUCHTHAVEN IS HET AKELIG STIL, MAAR HET INCHECKEN, KOFFIE DRINKEN EN BOARDEN GAAT SOEPEL. NA EEN SNELLE VLUCHT VAN 4 UUR ( NORMALITER 4 UUR EN 40 MIN) KOMEN WE ZO´N 40 MIN TE VROEG AAN. MET EEN HEERLIJK OCHTENDZONNETJE IN HET GEZICHT KOMT DE GLIMLACH ALWEER TEVOORSCHIJN BIJ DE MEESTEN. HELAAS BLIJKEN WE IN EEN MEDITERIAANS LAND TE ZITTEN, WANT EEN VLUCHT TE VROEG KENNEN ZE NIET, ZODAT DE BUS PAS  EEN HALF UUR LATER ARRIVEERT…

ROND 1200 UUR ZITTEN WE AAN HET STRAND VOOR EEN GECOMBINEERD ONTBIJT/LUNCH. DE JONKIES LOPEN TROUW MEE MET DE OUDERE SPELERS EN PROFITEREN ZO VAN DE KORTINGEN DIE AL SNEL WORDEN AFGEDWONGEN BIJ DE SUBWAY…

foto2

OM 1300 UUR GAAN DE SPELERS NAAR HET TRAININGSCOMPLEX VERGEZELD DOOR ZO´N 7 SUPPORTERS, DE HEREN VAN 2 DIE EERST MEE ZOUDEN GAAN, ZIJN BIJ HET AANSCHOUWEN VAN HET STRAND WIJSELIJK VAN GEDACHTEN VERANDERD…

DE SPELERS WORDEN DOOR ´ASSISTENT´ JIRI ONDER HANDEN GENOMEN, JOHN NEEMT DE KEEPERS VOOR ZIJN REKENING EN HAFID HOUDT ZICH BEZIG MET DE ORGANISATIE VAN DE TRAINING. HET IS ALLEMAAL WEER TOP GEREGELD DOOR T3, ALLE MATERIALEN, HANDDOEKEN, FLESSEN WATER LIGGEN KLAAR. DE HEREN KRIJGEN EEN PITTIGE WARMING UP VOOR DE KIEZEN, VEEL CORSE STABILITY, KORTE POSITIESPELLEN EN FELLE PARTIJSPELLEN. TUSSENDOOR IS ER TIJD VOOR EEN DOLLETJE WANNEER MICHIEL EEN MOOIE VOORZET RICHTING LA GOMERA ( EILAND 30KM VERDEROP) SCHIET. MUNZ IS WEER MET ZIJN HOOFD AAN HET SCHUDDEN, TERWIJL STEN AL AAN ZIJN PILSJES DENKT.

NA DE TRAINING GAAN DE MEESTEN NAAR BEACHCLUB PAPAGAYO. ´S AVONDS GAAT EEN GROTE GROEP IN LOS CRISTIANOS ETEN, WAAR DE TAPAS GEROEMD WORDEN. NA EEN AANTAL OVERHEERLIJKE COCKTAILS GOOIT BENNY ER NOG EEN AANTAL GRAPPEN UIT, DIE MET 4 MOJITO´S ACHTER JE KIEZEN EXTRA LEUK WORDEN. DE CAIPIRHINA’S VALLEN MINDER IN DE SMAAK, MAAR ACH.., HET IS 18 GRADEN, WE HEBBEN NET DE HALVE VISVOORRAAD VAN HET RESTAURANT OP EN WE DRINKEN COCKTAILS… WE DOEN ONS WAT?

WE BEZOEKEN NOG ONZE VETERANEN VRIENDEN VAN HEIDEBLOEM DIE MET 5 MAN TOCH ZIJN AFGEREISD VOOR EEN KORTE VAKANTIE MET DE VROUWEN.

VRIJDAG 09 JANUARI:

OVERDAG IS ER GEENPROGRAMMA. IEDEREEN ZOEKT MET HET LEKKER ZONNETJE HET STRAND EN LAAT ZICH HER EN DER MASSEREN. IN DE AVOND BEZOEKEN EEN AANTAL PERSONEN EEN MEXICAANS RESTAURANT.
´S AVONDS BEZOEKT HET TEAM EN STAF PAPAGAYO WAAR ZE EEN VIP ARRANGEMENT HEBBEN GEBOEKT OLV SOUFYANE. ER STAAN WELGETELD 12 FLESSEN DRANK WAARONDER EEN 3 L FLES BELVEDERE WODKA. WAAR HAFID IN EERSTE INSTANTIE NOG REPT DAT HET VEEL TE VEEL IS VOOR 20 MENSEN ( HALVE LITER STERKE DRANK DE MAN) MINUS HIJZELF, MUNZ EN MICHIEL DIE NIET/NAUWELIJKS DRINKEN, BLIJKT DE WAARHEID HEEL ANDERS TE LIGGEN.
MUNZ DRINKT INDERDAAD NIET, MAAR MAAKT HET MET 2 SHISHA´S MAAR AL TEGOED, MAAR DE VERRASSING IS TOCH WEL MICHIEL `DANCING QUEEN`PLUIM. DE EEN NA DE ANDERE BELVEDERE WODKA TIKT IE WEG, TERWIJL HIJ (TE) SOEPEL MET ZIJN HEUPEN BEWEEGT.. MICHIEL DIE IN DE KANTINE BEKEND IS VAN DE KREET: `TOOS, MAG IK EEN KOFFIE?` ZUIPT ZELIS, STEN EN DECKERS ALLEMAAL WEG..
TERWIJL MICHIEL ZIJN DANSACT OPVOERT OP DE DANSVLOER, BLIJFT SOFYANE DRANK BESTELLEN. MAAR LIEFST 4 TAFELS STAAN VOL MET ALLERLEI SOORTEN DRANK, ZELFS AAN JETTEN IS GEDACHT MET EEN 0,75 FLES GIN. BACARDI, WODKA, AMARETTO, GIN, RON MIEL, ALLES STAAT OF LIGT ER.
EN HET GAAT HARD… HET RARE IS DAT ONDANKS AL DEZE DRANK STEN BIER GAAT BESTELLEN, IS DIT DAN NIET GENOEG? NEE, ZEGT ONZE AANVOERDER, IK HAD ZIN IN BIER… DAT GELOOF IK GRAAG, AANGEZIEN HIJ AL AAN ZIJN 4E HALVE LITER BEZIG WAS… EN KIJKT NOG EENS OP ZIJN GISTEREN VERLOREN TELEFOON….ZOALS HET EEN ECHTE GASTHEER BETAAMT, NODIGT SOUFYANE OOK NOG WAT VROUWELIJK SCHOON UIT IN ONZE VIP BOX. DE DAMES WETEN NIET HOE SNEL ZE BIJ DE SVE BOYS MOETEN GAAN ZITTEN EN AL GAUW WORDT HET GEZELLIG. DE VADERS LOUIS EN HAFID HOUDEN EEN OOGJE IN HET ZEIL DAT DE MANNEN NIET OVER DE SCHREEF GAAN, MAAR DAT IS OP EEN ENKELE VRIJGEZEL NA NIET NODIG…
ONDERTUSSEN IS MICHIEL VERSTOPPERTJE AAN HET SPELEN, WANT HIJ KOMT TELKENS OP DE VREEMDE PLAATSEN TEVOORSCHIJN EN ROEPT “HOLA!.. WAT ALCOHOL AL NIET KAN DOEN MET EEN PERSOON, VANUIT MIJN OOGHOEKEN ZIE IK MUNZ ALWEER MET ZIJN HOOFD SCHUDDEN… MUNZ EN PLUIM; ZE KUNNEN NIET MET EN NIET ZONDER ELKAAR..
ALS “NANA MOUSCOURI” OOK NOG EENS DE VIP LOGE BEZOEKT, IS DAT MIJN TEKEN OP MIJN BED OP TE ZOEKEN… IK GEEF DE PIJP AAN MAARTEN ( IN DIT GEVAL AAN LOUIS) BEDANK EN WAARSCHUW IEDEREEN EN ZOEK MIJN BEDJE OP MAAR WORDT NOG DIEZELFDE NACHT DOOR EEN GIEGELENDE JOEP GEWEKT MET ALLERLEI FILMPJES VAN SPELERS DIE IETS TE VEEL HEBBEN GEDRONKEN EN DAAR DE REKENING NU VOOR BETALEN..

ZATERDAG 10 JANUARI:

VANDAAG STAAT DE 2E TRAINING OP HET PROGRAMMA. IK ONTBIJT EERST MET KEES, PAUL EN DE DAMES EN VRAAG NAAR HUN AVONTUREN, HET VALT DE DAMES OP DAT HEREN WEL ERG VAAK TIJDENS DE WANDELINGEN FF RONDKIJKEN, VANUIT MIJN OOGHOEKEN ZIE IK PAUL EEN BEKENDE BEWEGING MAKEN; ZIJN HAND GAAT RICHTING ZIJN MOND EN IK HERKEN HET BEKENDE DRANKGEBAAR…ENFIN, ZIJ HEBBEN HET GELUKKIG OOK NAAR HUN ZIN EN DAT FIJN OM TE ZIEN VOOR DEZE TROUWE SPONSORS/SUPPORTERS.

foto3

ROND 1100 UUR VERTREKT DE BUS MET ALLE SPELERS NAAR DE TRAINING, IN WELKE HOEDANIGHEID LATEN WE EVEN BUITENWEGE.
VANDAAG STAAT EEN PITTIGE TRAINING OP HET PROGRAMMA EN SOMMIGE ZWEREN OP HUN VRIENDIN DAT ZE NOOIT MEER DRINKEN ( DAMES, KOPIEER DEZE PAGINA). MET VEEL SPRINTWERK, CORSE STABILITY, KRACHTTRAINING, AFWERKVORMEN WORDEN DE MANNEN DOOR HAFID AFGEZEIKT. EEN GROOT COMPLIMENT AAN RIK EN DANCING QUEEN MICHIEL IS DAT ZE ZONDER TE PIEPEN ALLES VOLUIT MEE DOEN. ALS JE NIET BETER WIST, ZOU JE DENKEN DAT DEZE 2 HEREN AL WAREN GESTORVEN ZONDER DAT ZE T ZELF WISTEN. NA DE TRAINING STAAT EEN GEZAMENLIJKE LUNCH OP HET PROGRAMMA EN EEN WANDELING. DE ZON STRAALT OP HAAR BEST, ZODAT NA DE LUNCH DIRECT HET STRAND WORDT AANGEDAAN DOOR DE MEESTEN. DE STERKE VERHALEN VAN GISTEREN WORDEN NOG EENS AANGEHAALD EN WORDEN MET DE MINUUT STERKER.

TEGEN DE AVOND VALLEN DE MEESTEN IN SLAAP OM ZODOENDE FIT TE ZIJN VOOR DE ZATERDAGAVOND. DE STAF ZOEKT EEN LEUK TENTJE EN NUTTIGT HIER EEN AANTAL CAFE AMERICANO. HER EN DER WORDEN CADEAUS VOOR HET THUISFRONT GEKOCHT EN KALMJES LOPEN WE RICHTING HET HOTEL VOOR EEN HEERLIJKE DOUCHE.

’S AVONDS STAAT EEN ONVERVALTSE ARGENTIJNSE STEAK OP HET PROGRAMMA. MET EEN ECHTE TENERIFE GIDS WORDEN DE TOPRESTAURANTS AANGEDAAN. MET EEN T BONE STEAK ZO GROOT ALS HET GEHELE BORD, BEGINT GLENN AAN ZIJN EET-MARATHON. OOK BRIAN SCHRIEDER DIE EERDER AANGAF GEEN HONGER TE HEBBEN, BEGINT AAN EENZELFDE PORTIE…

DE GROEP BESLUIT OM WEER NAAR PAPAGAYO TE GAAN. ER WORDT WEDEROM EEN VIP ARRANGEMENT GENOMEN EN AL SNEL ZITTEN WE TUSSEN DE RUSSEN. HET MOET GEZEGD WORDEN, DE VROUWEN ZIEN ER ADEMBENEMEND UIT EN DE HEREN ZIEN ER UIT ALSOF ZE EERST DOOR EEN KALASIKOV ZIJN GESLAGEN EN VERVOLGENS DOOR EEN VOLGA ZIJN OVERREDEN NADAT ER EERST NOG EEN FLES PUTINKA WODKA OP HUN HARSES IS GESLAGEN, KORTOM… SPUUGLELIJK, MAAR KNAKEN ZAT, EN VERMOEDELIJK VERKLAARD DAT DE AANWEZIGHEID VAN 6 MODELLEN AAN HUN ZIJDE…MAAR DAN HEBBEN ZE NIET GEREKEND OP SOUYANE..
DIE BESTELD DOODLEUK 2 FLESSEN WODKA, DIE VAN 3 LITER PER STUK EN LAAT ZE MET VEEL BOMBARIE AANKOMEN, OPEENS HEBBEN WE SJANS…DE DAMES KNIPOGEN NAAR BOY EN MUNZ EN MUNZ STIKT BIJNA IN ZIJN SHISHA.
LUTTELE SECONDEN LATER WORDEN WE GEINTERVIEWD DOOR DE NOORSE TELEVISIE EN ONTKRACHT DE NIETSVERMOEDENDE JOHN ONS VERHAAL TEGEN DE JOURNALISTE. WAAR WIJ HAAR EERST WIJSMAAKTEN DAT WE EEN PROFCLUB WAREN DIE VANDAAG VRIJ WAREN, VERTELT JOHN ONS COMPLETE TRAININGSPROGRAMMA EN BENADRUKT OOK NOG EVEN ONS NIVEAU… ZO DIE ZIT!
DANCING QUEEN STAAT ALWEER OP DE DANSVLOER, MAAR LAAT DE ALCOHOL VANDAAG STAAN, JAMMER HIJ IS ZO GRAPPIG ALS HIJ HEEFT GEZOPEN..
VANUIT MIJN OOGHOEKEN ZIE IK ROBERTO, DECKERS EN DEAN DIE NIET DE VIP INMOGEN. JOEP IS WEL MET ONS MEEGEGAAN EN DIE LAAT ZOMAAR ZIJN GABBERS STAAN, JA JONGENS, ZO GAAT DAT… ROND 03.00 UUR GEEF IK T OP EN VERTREK WEER NAAR HET HOTEL.. ZOUDEN DIE JONGENS VAN 2 NOG OP T EILAND ZIJN?

ZONDAG 11 JANUARI 2015

OM 08.30 UUR BEGIN IK AL AAN DE EIEREN EN SPEK. OP HET TERRASJE LEES IK DE TELEGRAAF VAN DE DAG ERVOOR MET EEN KOPJE KOFFIE, HET IS DE LAATSTE DAG EN MET DE ZON OP MIJN GEZICHT KIJK IK TEVREDEN ROND, HET IS WEER ALLEMAAL GESMEERD GEGAAN, DE BOYS HEBBEN ZICH GEAMUSEERD, WE HEBBEN HARD GETRAIND, WE HEBBEN GELACHEN EN ER IS ( NOG) NIEMAND OPGEPAKT.. JIRI IS ZOALS ALTIJD ALS EERSTE WAKKER EN FIT, HOEVEEL ALCOHOL DEZE MAN OOK NAAR BINNEN WERKT, HET DOET HEM NIETS.. SOUYFANE HEEFT WAT MEER MOEITE, MAAR MISSCHIEN HEEFT DAT WAT MEER TE MAKEN MET HET VROUWELIJK SCHOON DAT HIJ HEEFT OPGESCHARRELD DE AVOND ERVOOR. IK ZIE IN IEDER GEVAL GEEN VROUW IN DE KAMER EN/OF KLEDINGSTUKKEN VAN HAAR…

WIJ VERTREKKEN NAAR KALUNA BEACH, EEN BEACHCLUB IN FANABE WAAR WE LEKKER KUNNEN RELAXEN. IN DE MIDDAG KOMEN WE OP DE BOULEVARD DE REST TEGEN DIE NAAR DE PREMIER LEAGUE KIJKEN. HET IS DUIDELIJK EEN MIDDAG WAAR ALLES IN EEN RUSTIG TEMPO GAAT EN DE ALCOHOL HET LICHAAM GEHEEL HEEFT VERLATEN. ’S AVOND BEZOEKEN WE NOG EEN SUSHI RESTAURANT EN ZOEKEN OP TIJD HET BED OP. SOMMIGE ECHTER BESLUITEN NOG EEN KEER OP STAP TE GAAN EN KOMEN ROND 04.00 UUR BINNEN, GOED OM NOG 1.5 UUR TE SLAPEN VOORDAT DE BUS KOMT.

MAANDAG 12 JANUARI 2015:

ROND 06.15 UUR STAAN WE AL OP DE LUCHTHAVEN. DE VLUCHT LANDT VEILIG ROND 13.15 UUR IN MAASTRICHT EN MOE MAAR VOLDAAN GAAN WE MET Z’N ALLEN NAAR HUIS… ZO, NU WEER 11 MAANDEN WACHTEN TOT WE WEER KUNNEN…..

WIST U DAT:

 • STEN ZIJN TELEFOON KWIJT IS GERAAKT
 • ZIJN VERKLARING WAS DAT HIJ WAS GERIPT
 • WIJ SNELLER GELOVEN DAT HIJ DAT DING GEWOON ERGENS HEEFT LATEN LIGGEN
 • DAT DAT WEL EENS KAN GEBEUREN NA 10 BIERTJES
 • DEMI VAN TE VOREN EEN GOED GESPREK HEEFT GEHAD MET ZIJN VRIENDIN?
 • ZIJ SCHIJNBAAR DUIDELIJK EN OVERTUIGD KAN OVERKOMEN
 • HIJ DAAR VAN ONDER DE INDRUK WAS?
 • HIJ NOG NIET EENS HET MEISJE VAN DE TRAININGSLOCATIE DURFDE AAN TE KIJKEN TOEN ZE HEM EEN HANDDOEK AANREIKTE?
 • VOOR RIK EEN NIEUWE WERELD IS OPENGEGAAN
 • HIJ ALTHANS DAT TEGEN DE HOOFDTRAINER ZEI
 • NANA MOUSCOURI OOK AANWEZIG WAS IN PAPAGAYO
 • SOUYANE ZIJN BIJNAAM VAN EL MERO MERO WEER EER HEEFT AANGEDAAN
 • HIJ NU 4 TRAINIGSKAMPEN 4 KRUISJES HEEFT
 • INTIMI WEL BEGRIJPEN WAT IK BEDOEL
 • BRIAN EEN HEEL NIEUWE DIMENSIE TOEVOEGT AAN HET BEGRIP “GEEN HONGER”
 • VINCE AAN BABYSITTEN EEN HEKEL HEEFT?
 • HIJ DAT DUIDELIJK LIET MERKEN TOEN HIJ OP RIK MOEST LETTEN
 • KEES EEN MOOIE HOED HEEFT GEKOCHT
 • HIJ DACHT OP PINKPOP TE ZIJN BELAND
 • th
 • ER EEN PAAR “GERIPT” ZIJN IN TENERIFE
 • DE ORGANISATIE WEET DAT DAT MAAR OP 1 PLAATS KAN GEBEUREN
 • VERBAASD KENNIS NAM DAT MEN OP DIE LOCATIE IS GEWEEST
 • JETTEN EEN FLES GIN VROEG EN DIE KREEG
 • HIJ DIE OOK SOLDAAT HEEFT GEMAAKT
 • DAT NIETS BETEKENT TOV MICHIEL
 • DIE BIJNA DE HELE TAFEL SOLDAAT HEEFT GEMAAKT
 • DAARNA VERANDERDE IN EEN DANCING QUEEN
 • NANA MOUSCOURI VERLIEFD WERD OP EEN VAN DE BOYS
 • WE OP DE NOORSE TV KOMEN
 • EEN VAKANTIE ITEM WERD OPGENOMEN MET SVE ERBIJ
 • WE ZEER BETWIJFELEN OF DAT MEER NOREN ZAL TREKKEN
 • ZELIS 2X OP TIJD NAAR BED IS GEGAAN
 • HIJ KIM WEL ERG MOET HEBBEN GEMIST
 • DECKERS EN JOEP EEN ONAANGENAME VERRASSING STOND TE WACHTEN BIJ TERUGKOMST
 • ROBERTO EEN WEEKJE WILT BOEKEN ALS VERRRASSING
 • DEAN DAN MAAR EEN MAANDJE BOEKT
 • ZIJN PLEKJE ALVAST IS GERESERVEERD IN PAPAGAYO
 • IK SPECIFIEK DIE LOUNGEBANK BEDOEL WAAR JE LEKKER KUNT HANGEN
 • BENNY’S GRAPPEN NOG LEUKER ZIJN NA 4 MOJITO’S
 • MUNZ OVERAL KLAAGDE OVER DE KWALITEIT SHISHA
 • HIJ ZE TOCH OVERAL WEL EEN PAAR X NAM
 • DAT GENOEG ZEGT
 • LOUIS BIJ VERTREK NIEUWE SCHOENEN HAD
 • WE IEDEREEN WILLEN BEDANKEN VOOR DE LEUKE DAGEN
 • WE VOLGEND JAAR ZEKER WEER GAAN