Zoals in eerdere berichten al aangegeven wordt er binnen SVE hard aan gewerkt om de eigen identiteit weer terug te krijgen. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar versterkingen voor het 1ste elftal maar ook de lagere elftallen worden niet vergeten.

We zijn dan als SVE familie ook verheugd te kunnen mededelen dat de ‘Drie musketiers’ weer bij hun moedervereniging terugkeren om SVE 2 te versterken.

Bart Deckers
Bart heeft het grootste deel van zijn voetbalcarrière doorgebracht bij SVE waar hij al zijn wedstrijden speelde in het eerste elftal. Na een jaar afwezigheid (IVS) keert Bart met zijn gehele gezin terug bij SVE om daar te gaan spelen in SVE 2.

Dean Hendrix
Dean is net als Bart jarenlang een vaste waarde geweest binnen SVE 1. Drie geleden maakte Dean de keuze voor zijn gezin en hing de kicks aan de wilgen. Toen Dean hoorde dat vriend Bart weer wilde gaan voetballen bij SVE begon het bij hem ook weer te kriebelen. Komend seizoen kunnen we Dean dan ook weer zien schitteren in SVE 2.

Roberto Schiavone
Roberto vertrok enige jaren geleden naar buur ‘VV Zwentibold’ met welk team hij ook kampioen werd. Omdat vrienden Bart en Dean terug komen naar SVE kon Roberto ook niet achterblijven en kunnen we ook hem komend seizoen weer bewonderen in de blauw-witte kleuren van SVE 2.

Enkele cijfers welke deze mannen in het kampioensjaar 2015 realiseerden.

Mannen welkom terug en veel suc6 binnen SVE.

DE TC