Na de goede wedstrijd van vorige week (ongelukkige 0-1 nederlaag) moesten we vandaag uit naar Rios (Echt). Zoals zo vaak nu ook weer een last minute afmelding. Stijn was ziek en kon niet spelen. De volgende teleurstelling, die de staf weer te verwerken had. Maar ja, het is niet anders.
SVE startte, op een zwaar en drassig veld, goed. Een vrij trap van Bram miste op een haar het Rios doel en diezelfde Bram gleed bij zijn tweede doelpoging ongelukkig uit. Bij de eerste de beste Rios aanval (5de minuut) was het raak. En ongelukkige glijpartij zorgde er voor dat een Rios aanvaller ongehinderd de 1-0 kon inschieten. Niets aan de hand er is nog tijd genoeg. Ja klopt zij het niet dat Tycho zich bij een actie in het doel zodanig blesseerde dat hij bijna niet meer kon lopen. Aangezien er geen tweede doelman aanwezig was 😞😞😞moest hij blijven staan. Daar waar SVE probeerde te voetballen hanteerde Rios veel de lange bal op hun rechterspits, die echter bij Mike geen potten kon breken.
De rust naderde, alleen dacht een Rios middenvelder hier anders over. Niet goed uitstappen (kijken naar anderen) en een pegel van ongeveer 35 meter leverde de 2-0 op. Een doelpunt dat Tycho zeker had kunnen verhinderen als hij fit was geweest, maar helaas.
Het verhaal van de tweede helft is snel verteld. Op een steeds slechter wordend veld (gewoon voetbal was bijna niet mogelijk) scoorde Rios nog twee keer en bepaalde zo de geflatteerde 4-0 eindstand.
Jammer, maar ook hier komen we wel over heen.
Volgende week thuis tegen nr 2 van de ranglijst Roerdalen. We gaan het ze zeker zo moeilijk mogelijk maken, maar daar hebben we wel de volledige selectie voor nodig.