vs

vs
10 november 2013
Uitslag: 0 - 3

Wedstrijdverslag

>Na veel heen en weer geapp, zijn we in afwachting of we deze wedstrijd wel gaan spelen, aangezien het weer niet meezit.

Alle wedstrijden worden afgelast behalve die van ons….

eenmaal aangekomen in genhout stopt het met regenen! Goed teken want we hebben wel zin in een potje voetbal tegen Gsv’28 die onderaan staan.

 

we beginnen en het zonnetje begint te schijnen… Alleen het spel loopt helemaal niet, we gaan er niet voor de volle 100%  voor en zijn erg afwachtend waardoor de doelpunten niet vallen (wat we wel verwacht hadden)

Sve heeft wel 99% balbezit maar het is een rommeltje, gelukkig komt er na 23 minuten verandering in Monique scoort de 0-1!

 

vol goede moed gaan we er weer voor, gaat ietsje beter denkelijk door het gevoel: we staan voor! Zonder dat de bal over de helft komt aan onze kant krijgt monique weer de bal in de voeten en kiest een hoekje uit Yes 0-2 in de 36ste minuut!!!

Na 45 min komen er nog 4 minuten bij, meike krijgt na een mooie opbouw de bal en scoort! 0-3

Na een goed gesprek in het kleedlokaal besluiten we te gaan voetballen, zelf het spel maken in plaats van ons aan te passen aan de tegenstander, dit lijkt niet te werken want plots krijgt Gsv’28 iets wat meer balbezit…

 

Na 45 minuten over en weer te rennen,luidt het eindsignaal, beteuterd maar stiekem toch blij lopen we naar het lokaal.

Wel 3 punten maar helaas niet goed gespeeld.

 

woman(s) of the match: vera en sio

 

 

 

 

 

Opstelling

vs
vs
38. Meike MeeuseGoal
vs
vs
vs GoalGoal
35. Lisa van der Heijden (Lidnummer PWWR898)
vs
50. Anouk Tummers
vs
48. Kim Eussen
54. Vera Pepels
vs
41. Janneke Verjans (lidnummer: FKMS33Y)
vs
52. Daisy de Boer
vs

Wissels