vs Vlodrop 1

vs
1 december 2013
Uitslag: 2 - 1

Wedstrijdverslag

Vandaag stond de wedstrijd tegen VV Vlodrop op het programma. Met de goede wedstrijd van vorige week in de bagage moest het vandaag tegen Vlodrop ook kunnen lukken. Niets was minder waar, echter zoals dit seizoen zo vaak stonden we na het laatste fluitsignaal met lege handen.

De wedstrijd:

Binnen 3 minuten!!!!! stonden we weer achter. Een slechte aanname voorin leidde een counter door het hart van de verdediging in. Oog in oog met invaller doelman Harrie faalde de vlodrop aanvaller niet. 1 – 0!! SVE reageerde en drong Vlodrop terug. Binnen 10 minuten lag de 1 – 1 in het net. Doelpunt Bart Deckers. SVE ging door maar stuitte steeds weer op de Vlodrop doelman of faalde door eigen onmacht. De rust naderde. Ook nu sloeg het noodlot weer toe vlak voor rust. Uit een hoekschop kon een Vlodropspeler zonder weerstand de op dat moment onterechte 2 – 1 binnenkoppen.

De tweede helft was er een van een onmachtig SVE dat met de moed der wanhoop probeerde de 2 – 2 te scoren. Vlodrop ging steeds verder terug en probeerde via uitvallen de allesbeslissende 3 – 1 te scoren. Vijf minuten voor tijd kreeg SVE de kans op de gelijkmaker. Justin werd bij een hoge bal in de rug gelopen en de scheidsrechter bestrafte de overtreding met een strafschop en een gele kaart voor de Vlodropspeler. Zoals uit de eindstand ( 2 – 1) al blijkt kun SVE ook dit kadootje niet uitpakken. Het was en bleef 2 – 1 voor Vlodrop.

In deze wedstrijd zagen we twee verschillende SVE helften. Helft 1 waarin SVE bij vlagen goed voetbalde maar zijn kansen niet benutte. De 2de helft was er eentje om snel te vergeten!!! Als je dan ook nog een domme gele kaart pakt (praten) terwijl je helemaal niet in de wedstrijd zit rest er maar één ding. Snel douchen en wegwezen naar huis.

Komende week staat de uitwedstrijd tegen Rios op het programma. Een wedstrijd waarin niets moet maar wel mag!!!

Opstelling

vs
9. Sten Gelissen
vs
vs
vs
vs
vs
5. Dean Hendrix FRXP67G
vs
vs
vs
vs
Erik Heutmekers
21. Mike Bijlmakers
vs

Wissels