vs

vs
6 oktober 2013
Uitslag: 2 - 1

Wedstrijdverslag

Zondagmorgen vertrekken we vol goede moed naar merkelbeek om te proberen weer 3 punten mee te nemen naar Einighausen!

het fluitsignaal klinkt en gaan meteen in de aanval de eerste 10 minuten heeft Sve vrij veel balbezit, tot op de 15de minuut, de tegenstander krijgt de bal rond de 20 meter voor het doel en schiet!

Kim M. Raakt de bal maar helaas heeft ze de bal niet vast waardoor de tegenstander bij de rebound het balletje met het hoofd de goal intikt…. Helaas 1-0

na dit doelpunt hebben we de moed eigenlijk laten zaken, wel scoort Sve wel nog een mooi doelpunt door een mooie voorzet van Meike, shirin krijgt de bal en haalt uit!! Helaas stompt de keepster de bal weg…. Gelukkig wel voor de voeten van Kruppa die heb meteen de goal in duwt!

yes 1-1, in de 28,33ste minuut (volgens kruppa)

door dit doelpunt dachten we er weer even tegenaan te gaan, maar helaas liep het bij sve niet zoals vorige week… Samenspel ging moeilijk, communicatie was er niet… Als het 1-1 zou blijven konden we in onze handen klappen, maar echt sterk was ‘de leeuw/rkdfc niet….

Rond de 75ste minuut heeft sve een mooie opbouw waar uiteindelijk de bal bij Meike in de voeten beland en wel in de 16 meter…. Maar daar komt de tegenstander die Meike volop onderuit maait, daar horen we het fluitje! Penalty

Helen staat zelfverzekerd achter de bal, neemt eeen aanloop en geeft de bal een loeiharde trap maar jammer genoeg stond er een keepster in die de bal wist tegen te houden.

de laatste 10 minuten zijn aangebroken Sve heeft duidelijk het meeste balbezit en de meeste kansen maar krijgt het niet voor elkaar waardoor we een beetje gefrustreerd raken… Om het nog een tikkeltje erger te maken wordt er 8 minuten voor tijd ook nog gescoord door de tegenpartij!!! Ben stond met vlag omhoog maar scheids fluit niet, was het buitenspel???

De laatste 8 min zijn we er wel voor 100% gegaan maar dit mocht niet baten…

Helaas verloren maaaar keep the heads up, de volgende 3 punten zijn voor ons!

 

Opstelling

vs
vs
38. Meike Meeuse
vs Goal
49. Kim Menten (Lidnummer: FWDJ868)
vs
35. Lisa van der Heijden (Lidnummer PWWR898)
vs
50. Anouk Tummers
47. Laura Tummers
vs
48. Kim Eussen
54. Vera Pepels
vs
52. Daisy de Boer
vs

Wissels