Zoals bij onze laatste voorstelronde gezegd, zijn we bijna klaar met het voorstellen van onze nieuwe spelers. We hebben er nog 4 te gaan en vandaag stellen we er nog eens 2 voor!

Brian Ruipers

Als eerste stellen we een nieuwe keeper voor! Brian komt van oud-Geleen en is 21 jaar. Hij heeft zijn hele jeugd bij Geleen Zuid als spits gevoetbald. Na de A-jeugd heeft hij de overstap gemaakt naar DVO, waar hij 2 seizoenen in het 2e elftal heeft gespeeld. Helaas heeft hij toen het voetbal even moeten neerleggen door een zware blessure aan zijn rug. Toen hij weer langzaam fit begon te worden is hij voor anderhalf seizoen naar de Geulse Boys gegaan, waar hij de keepershandschoenen heeft opgepakt. Toen is hij uiteindelijk bij SVM terecht gekomen waar hij het doel van het 2e elftal schoon hield (o.a. tegen onze eigen jongens van SVE 2!) en als reserve doelman bij het 1e elftal op de bank zat. Dus op het ene moment hou je ballen tegen van SVE en een paar maanden later ga je ballen tegen houden voor SVE!

 

Majied el Fardoussie

Nog een speler die via Youssef bij onze binnen is gekomen en waarschijnlijk een geheim wapen voor onze teams! Zijn achtergrond is dan ook in mysterie gehuld. Jeugd Lindenheuvel, daarna Eijkenderveld en uiteindelijk bij ons in Einighausen. Maar we zijn blij me hem, want Youssef liegt nooit en vind dit ook een goede zet!

 

Heren, van harte welkom!