Beste leden en sympathisanten van SVE,

 

Het is niet te geloven, maar het is al bijna 2 maanden geleden dat onze teams hun laatste wedstrijden hebben gespeeld. En nog langer dat we samen gezellig in de kantine hebben gezeten!

Wij zitten dan ook met smart te wachten tot we weer de velden op mogen en elkaar weer onder genot van een drankje kunnen zien.

Ondertussen blijven we achter de schermen druk bezig om te zorgen dat we dadelijk, als we weer mogen, meteen aan de slag kunnen.

 

Net als vele andere (sport)verenigingen missen wij natuurlijk op het moment inkomsten. Gelukkig konden we al afgelopen week een mooi bedrag op onze rekening bijschrijven dankzij jullie via de Rabobank clubactie.

En de afgelopen seizoenen steunden vele van jullie ons via de “Club van 25” waarvan het bord nu helaas leeg in de kantine ophangt.

Bij deze willen we dan graag een oproep doen. Draag jij SVE een warm hart toe en wil je ons clubbie ook dit seizoen steunen? Voor €25,- word je dan lid van onze “Club van 25”.

Hoe kan je dit doen?

Maak het bedrag van €25,- over naar NL42RABO0113808429 en vermeld onder omschrijving duidelijk “Club van 25 en je naam“.

Samen kunnen we ervoor zorgen dat ons bord weer vol met namen staat!

Wij willen al iedereen hartelijk bedanken en hopen jullie weer snel te zien op het sportcomplex van SVE.

 

Bestuur SVE