SVE 1 – Slekker Boys 1 eindstand 0 – 1 (rust 0 – 0)😞😞😞
Na de vorige drie wedstrijden (7 punten) moesten we vandaag proberen de goede lijn door te zetten tegen 1 van de koplopers, nl. Slekker Boys. Helaas ook vandaag weer diverse (aparte) afmeldingen waardoor het voor de staf moeilijk werd een representatief elftal op de been te krijgen. Met aanvulling vanuit 2 (Luc en Bryan bedankt) lukte dit wel.
De SVE achterhoede onder leiding van Stijn stond goed en gaf weinig weg. De snelle buitenkanten van Slekker Boys lagen aan de ketting en als het dan eens mis ging was er nog altijd Tycho die zijn mannetje stond in het doel. Het verschil tussen de koploper en SVE was niet te zien. Ja, Slekker Boys had wel meer balbezit maar was nooit de bovenliggende partij. De rust werd dan ook met een 0 – 0 bereikt.
In de tweede helft hetzelfde beeld, een gelijk opgaande wedstrijd met twee hardwerkende ploegen. SVE wisselde in de tweede helft 1 keer. Mitch kwam voor Ruben. De wedstrijd liep naar het einde toe, totdat in de 85ste minuut een voorzet van Slekker Boys hun spits bereikte die vanuit de kluts de 0-1 scoorde een teleurgesteld SVE achterlatend. De resterende tijd was voor SVE helaas onvoldoende om het dik verdiende punt alsnog binnen te halen.
Na 8 minuten floot de goed leidende scheidsrechter F Moonen af en stonden we met een goed gevoel maar lege handen.
Komende zondag uit naar Rios en daar proberen verder te gaan met het goede spel.
Man of the match: Yordin Kusters